Sep. 1, 2016

Eelengedő újhold napja, minden százszoros energiával hat!

Elengedő újhold napja, minden százszoros energiával hat!

Új hónap kezdődik, és egyben az Újhold százszoros energiáinak támogatását is élvezhetjük. A hónap egy teremtő időszakkal kezdődik, ami mindenképpen jó lehetőséget tartalmaz az időszak eseményei szempontjából. Persze csakis akkor, ha tevékenyen részt vesztek a csodák létrehozásában. Hogy hogyan folytatódik életetek története, az most rajtatok múlik!

Ezen a napon jó, ha elgondolkodsz azon, van e olyan akinek nem bocsátottál meg. Ez a felgyorsult változásokkal teli időszak megkönnyíti az elengedést, hiszen rövid idő áll rendelkezésre, hogy megoldjunk egy-egy feladatot, s nyakunkon a következő. Rendkívül sok megtapasztaláson megyünk keresztül mind az előidézett helyzetek, mind pedig embertársaink iránt.

Egy bizonyos, aki az idei évben nem teszi le függőségeit, a ragaszkodását, a következő évet nagyon nehezen foglya megélni, visszük át a következő évre. Amíg függőségeid vannak, teljes mértékben blokkolod magad. Legyen az párkapcsolat, pénz. Amíg nem engeded el a régi energiákat, nem tud felszabadulni lelkünk egy szenvedő része és nem tudsz helyet adni az újnak.

Fontos, hogy ne csak a lelki, a testi függőségeinktől is szabaduljunk meg. Legyen az drog, gyógyszer, cigaretta, vagy étel, ami nem építi a testet, hanem alacsonyan tartja annak rezgését. Figyelj oda tested jelzéseire, ő megmondja mire van szüksége és mire nincs.

Tehát ez az időszak a megbocsátásé, megértésé, elfogadásé és elengedésé. Aki nem érzi ennek szükségét, egyre nagyobb feladatokat fog kapni, amelyek ugyanerre buzdítják.
Legyen az ősz első feladata mindenki számára, hogy üljön le beszélgetni egy olyan személlyel, akivel lelke mélyén érzi, hogy még van mit letisztázni. Gondolok itt szülőkre, párkapcsolatra stb. Amint megértjük az Ő álláspontjukat, megtörténik bennünk az elfogadás, am kiegyenlíti bennünk az energiákat. Ezzel együtt megoldjuk a feladatot és felszabadítjuk nem csak a saját lelkünket, de a másikét is.

Ha zavarodottnak érzed magad, illetve körülötted az egész világot, akkor megnyugodhatsz, mert részt veszel a tisztulásban. Érezhetsz idegennek olyan embereket, akik eddig közel álltak hozzád. Tapasztalhatod, hogy ok nélkül bántanak, megalázónak érezhetsz egyszerű helyzeteket. Sokkal érzékenyebben reagálunk, de látnunk kell, hogy most a többi ember is a saját konfliktusaival van elfoglalva. Ez egy magányos időszak!

Használjátok ki az Újhold és a növő Hold áldásos energiáit, mert segítségükkel képesek vagytok teljes egészében belevetni magatokat a dolgokba. A kényszer egyre jobban növekszik bennetek, hogy teljes mértékben változzatok és változtassatok mindazon, ami nem okoz boldogságot.

Egy dologra viszont figyeljetek! Ne bonyolódjatok kétes üzleti ügyekbe, kerüljetek minden olyan lehetőséget, ami gyors meggazdagodást ígér, vagy azt sugallja, hogy munka nélkül nagy pénzeket tudtok keresni. Ez kísértésként érkezhet, aminek ha bedőltök, akkor jó nagyot csalódhattok. Az olyan lehetőségeket keressétek, ami pénzt ígér, de nem titkolja, hogy ezért meg kell dolgoznotok.

Gyönyörű őszi napokat kívánunk és azt, hogy találd meg testi, lelki és szellemi békédet.

Ne feledd, a változás te magad légy!

Szeretettel
Életmódváltók

Forrás:ebredeshajnalan.com, Dudás Mária