Sep. 3, 2016

Az anyai szeretetnek gyógyító ereje van!

Minden szülő tudja, hogy egy puszi, a felhorzsolt térd, vagy könyök megsimogatása, a kiütés bekenegetése, vagy a köhögés kanálnyi mézzel csillapítása, drámai mértékben javíthatja a tüneteket még akkor is, ha ezeknek a tevékenységeknek nincs aktív orvosi komponense.

Mi a titok? Az anyai SZERetet.

Létezik-e hatalmasabb erő, mint az anyai szeretet, amely faltörő kosként töri be a várak kapuját, és árként sodor el minden útjába eső akadályt, ha valami történik a gyermekével? Az anyákban van valami, ami alatta marad, és ami fölébe is emelkedik a józan észnek. Az anyának ösztöne van. A teremtés végtelen és kiszámíthatatlan akarata él benne, és vezérli tetteit.

Azt gondolom, az anyai szeretet egészen különleges, hatalmas erőt képvisel. Több, mint egyszerű emberi szeretet, talán a legerősebb emberi és lelki kötelék a világon, mert a lélek mélyéről fakad.

Bizonyára láttál, hallottál sok olyan történetet, amikor a beteg gyereket az anyuka meggyógyította a SZERetetének erejével, ....vagy az apuka....,vagy a nagyi....,vagy épp TE tetted. Ki ne adott volna gyógyító puszit és ölelést síró fájdalomtól szenvedő gyermekének a lehorzsolt térde láttán?....és láss csodát, a puszi hatására máris elmúlt a fájdalom!

Amikor egy ember megölel egy másik embert és SZERetettel teszi ezt, akkor a SZERetet áramlik a 2 ember között. Ez ugyan szabad szemmel nem látható, legalábbis MA egy átlag ember nem látja, de attól még az ott van és áramlik. A SZERetet információja, energiája és minden jellemzője.

Az anya és gyermeke közötti SZERetet az első, amit minden Ember megtapasztal földi életében.
TE is és ÉN is. Az anyai SZERetet automatikusan gyógyít is. A SZERetet gyógyító hatásához igazából nincs szükség ahhoz, hogy valaki tudatában legyen annak, hogy „én most SZERetettel gyógyítok",
egyszerűen "csak" SZERet és a legjobbat kívánja a másiknak.

A fizikai, a Testi kapcsolat, az ölelés, a simogatás, a gyógyító puszi ez mind-mind segít és felerősíti a SZERetet gyógyító hatását....

Mindenre a SZERetet a megoldás!

„Szeresd a gyermeket, öleld szivedre őt,
Ringasd el lágyan a szegény kis szenvedőt,
Lehunyt pilláinak töröld le könnyeit:
S mig te a gyermekek könnyét törölgeted,
Egy láthatatlan kéz a csillagok felett
Letörli vétkeid!”

Móra Ferenc

Szeretettel
Életmódváltók (SZM)