Oct. 7, 2016

A szavainkban egy láthatatlan, óriási erő lakozik! Használd őket bölcsen!

A szavainkban egy láthatatlan erő lakozik! A nyelv egy kis részünk , de ahogyan egy kis szikra, ez is hatalmas erőt képes felszabadítani! ……Ha egyszer kimondtuk, szavaink ösvényt égetnek, a szíveken és életeken keresztül körülöttünk….Egy szó felmenthet a vétkesség alól, és reményt ébreszthet, de ugyanazon szavak támogathatják a gyűlöletet, és ártatlanokat sebezhetnek meg.

Ha kimondtuk őket, megégetik az érzéseket és az érzelmeket, egy olyan szinten, amelyre csak ők képesek…. A szavaid létrehoznak egy eseményláncot, az irányításodon kívül, amelyről sosem fogsz tudni….Egy szó képes elpusztítani az elképzeléseket, megkeményíteni a szíveket, vagy utálatot kelteni…. De ugyanúgy képesek jelezni a bizalmat, a megbocsátást, és táplálni a szeretetet.

"Mind a halál, mind az élet a nyelv hatalmában van, és amiképpen ki-ki szeret azzal élni, úgy eszi annak gyümölcsét." (Példabeszédek 18:21)

És nekünk Isten képeinek megvan ez az erő, egyetlen szóban.

Kérlek nézd meg a következő videót!

A szó ereje c. 3 perces videó felvételt a Facebookra tették fel egy kis ideje amely egy igaz történetet dolgoz fel. és azóta rengetegen látták.
A történet szerint egy anya levelet kap az iskolából, ahová a fia jár.
Mikor elolvassa milyen kegyetlen valóságot írtak róla, úgy dönt, hogy nem teszi tönkre a gyereke jövőjét.
Ezért mikor a kisfiú megkérdezi mit írt a iskola, teljesen mást mond, mint amit olvasott.
23 év múlva a fiú megtalálja a levelet és elkezdi olvasni. Aztán sírva temeti a kezét az arcába.
S hogy ki volt ő? Egy zseni, aki nélkül a világ kevesebb lenne.
A válasz a videóból kiderül.

Szeretettel
Életmódváltók