Oct. 16, 2016

Október 16-a - A békés telihold napja, ebben az időszakban az élet gyors megoldásokat kínál

Ebben az időszakban az élet gyors megoldásokat kínál, gyors lezárásokra kényszerít. Olyan helyzetek teremtődnek, amikben tisztán láthatod, ki az, akit ideje elengedni.

Azon embertársaidnak, akik fájdalmas perceidben most nincsenek melletted, esetleg visszautasítanak, nincs helyük az életedben.

A szituációk most folyamatosan jönnek, melyekből lemérheted, kivel hogyan állsz. Akiknek csak akkor hiányzol, amikor szükségük van Rád, és azzal, hogy Rád nyomják problémáikat, elszívják az energiád, ints most búcsút. Hamar kiderül Számodra, kinek nincs már helye az életedben.

A karmikus baráti kapcsolatok nagy része most lezáródik.

Ne ragaszkodj egyikhez sem, azoknak az embereknek adj helyet, akik úgy fogadnak el, ahogy vagy, és kölcsönösségen alapul a barátságotok. Az egyoldalú, alárendelt-fölérendelt kapcsolatoknak vége. Elég drasztikus történésekkel adják tudtodra, hogy ennél sokkal többre kell becsülni magad. Tiszteld, szeresd azt a lényt, aki Te vagy! A hamis- és érdekkapcsolatok ideje lejárt.

Lehet, hogy sok emberben csalódsz mostanában. Viselkedésük egyre harsogóbban mutatja, mi az, ami eddig a kapcsolatot jellemezte. Ezzel könnyítik meg a felismerést és az elengedést.

Most sok embernek a párját is el kell engednie, mert visszatartja a fejlődésben. Hidd el, egyedül gyorsabban megjárja az útját. Előbb felzárkózik, ha elengeded a kezét. Higgy benne, hogy egyedül is képes rá, hiszen azért vállalta.

Azokat az embereket, akik a szeretet nevében próbálják megmondani, mit tégy, akik Rád akarják erőszakolni nézeteiket, messzire kerüld el. Senki más nem tudhatja, mi a jó Neked, csak Te!

Aki fennhéjázva hirdeti az igazságot, és más emberekről lekicsinylően nyilatkozik (sok spirituális “tanító”t említhetnék), mind sötét ösvényen járnak. Aki könnyű megváltást ígér, mind tévútra visz. Aki azt hiszi, nála van az igazság, és tudja, mi a jó Neked, hatalmas egója vezérli.

Aki bánt, megaláz, megszégyenít, nem vállal fel, nem őszinte, hátba szúr, irigy, féltékeny, annak nincs helye az életedben. A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyújtod a fényt magadban. Aki ezzel ellentétesen cselekszik, mind a sötétségbe visz.

Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy a sárból kiemeld őket, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni.

Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni. A döntés a Tiéd!

 Az elmúlt hetek zavarodott energiáihoz képest nyugalmat ébreszt az októberi telihold.

Inkább vágynak az emberek a biztonságra, nyugalomra, elengedésre és békére, mint az állandóan pörgő fizikai világra.

A napokban sokkal könnyebb is megteremteni mindezt.

Ideje elcsendesedni, kicsit befelé fordulni, és ráérezni, mi az, ami még hátráltat abban, amiben haladni akarok.

Érdemes energiát fordítani az elengedésre, akár emberi kapcsolatokról van szó, akár egészségtelen helyzetekről, mert most sokkal természetesebben, könnyebben fog menni.

Ugyanakkor az életünk több területe stabilizálódhat a napokban:

Párkapcsolatok:

Egyre inkább felébred az emberekben a valódi szeretet utáni vágy, ami nem a testiségről, az érdekekről szól, hanem a feltétel nélküliségről. Amikor azt érzi az ember, hogy hazaért. Ahol biztonságban érzi magát. Ahol végre mer szeretni és szeretetet befogadni. Egyre kevésbé bírják a szeretetlenséget. A szívcsakrában keletkező feszültségek is erről árulkodnak.

Család:

Sokkal jobban vágyunk a család melegére, mint eddig bármikor. Könnyebben megy a megbocsátás családtagjaink felé, érezzük azt a kapcsot, mely örökre összeköt velük. Pont megfelelő az idő családi kapcsolataink kiegyenlítésére. Itt az idő az elfogadásra.

Pénzügyek:

Régóta halogatott kifizetésekre kerülhet sor, és a teremtés is sokkal jobban megy. Érezhetjük, hogy az imáink, melyek az anyagi helyzetünk stabilitására vonatkoznak, mintha most meghallgatásra kerülnének.

Könnyebben válnak most valóra törekvéseink, ezért érdemes időt fordítani annak tisztázására, mit is szeretnénk.

Alkalmas az idő arra, hogy most fájdalmak és félelmek nélkül lezárjunk mindent, ami nem szolgálja a fejlődésünket.

Írta: Mohácsi Viktória

Fényes hetet kívánunk!

Szeretettel

Életmódváltók Smile

Forrás:(http://ebredeshajnalan.com)