Nov. 10, 2016

9 jel, ami arra utal, hogy a gyermeked egy idős lélek

Ha úgy érzed, hogy a gyermeked nem felel meg korcsoportja tipikus viselkedésének, akkor ő nagy valószínűséggel egy idős lélek.

Bár lehet, hogy gyermeked szokatlan viselkedése megrázónak és furcsának tűnik, gyerekként idős léleknek lenni egy bámulatos tapasztalat lehet.

Nem csak a veleszületett bölcsességük, hanem a szokatlan szintű stabilitásuk az, amit nyújtani tudnak, különösen a gyanútlan - de szerencsés - szülőknek.

Szóval ha úgy gondolod, hogy van egy idős lélek a családban, a következő jelek segítenek meghatározni, hogy a gyermeked valóban közéjük tartozik-e.

Képesnek lenni megérteni, hogy miért különböző a gyermekünk, nem csak közelebb hoz bennünket, hanem segít tudatára ébredni, hogyan lehet élvezni ezt a születéskor kapott áldást.

1. Folyton gondolkodónak és elmerültnek látszanak a saját világukban

Míg a legtöbb zöldfülű el lesz foglalva azzal, hogy azonos korú gyerekekkel játsszon, és szeretnek játszócsoportokban lenni, a te gyermekedet viszont lehet, hogy nem érdekli a hasonló tevékenység.

Álmodozónak, megfontoltnak és szemlélődőnek tűnhet, ami azt a benyomást kelti, mintha örökké méla állapotban lenne, és elmerülne a saját világában.

2. Az idős lelkek határozottan kivételesnek tűnnek

Ha a gyermeked egy idős lélek, érezni fogod, hogy valamiért egészen más, bár lehet, hogy nem leszel képes leírni pontosan, hogy mi is ez.

Talán a "túlvilági" a legjobb szó rájuk, mert egyáltalán nem tűnnek olyannak, mint a többi korabeli gyerek, és hajlamosak egy teljesen más világban élni.

3. Jobban szeretik az idősebb emberek társaságát

Az idős lelkek mindig érettebbek, mint a saját korosztályuk, és ha a gyermeked is egy idős lélek, akkor észre fogod venni, hogy jobban élvezik az idősebb emberek társaságát.

Ezek a gyerekek természetes módon hajlamosak barátkozni a tanáraikkal, és a családon belül jobban kötődnek a nagyszülőkhöz és a többi felnőtthöz.

Ez azért van, mert kimagasló kognitív képességeik vannak a korcsoportjukhoz képest.

4. Néha képtelenek csatlakozni a saját korcsoportjukhoz

Csakúgy, mint a többi gyerek, ők is próbálnak kapcsolatot kialakítani a saját korosztályukkal, de fokozatosan kezdik elveszíteni érdeklődésüket azon dolgok iránt, melyek iránt a saját korú gyerekek mutatnak érdeklődést.

Sajnos ez azt eredményezheti, hogy beléjük kötnek, mivel a többi gyerek láthatja, hogy különbözőek, ami ahhoz vezet, hogy a legtöbb idős lélek általában számkivetettnek érzi magát.

5. Eléggé kíváncsiak tudnak lenni

Mivel azok a gyerekek, akik idős lelkek, egy veleszületett bölcsességgel jönnek a világra, természetes módon építenek a tudásra és bölcsességre, amivel már rendelkeznek.

Ez általában néhány hihetetlenül kíváncsi gyereket eredményez, akik a legcsodálatosabb kérdéseket fogják feltenni a világról és a dolgokról, melyek érdeklik őket.

Ha gyermeked egy idős lélek, akkor gyakran találod őt olvasás közben, és meglepő kérdéseket tesz fel, miközben csak szeretné felfedezni a világot.

6. Jobban szeretik a saját társaságukat

Az idős lelkek koruk ellenére általában nehezen integrálódnak a kortárs csoportok társadalmi dinamikájába. Gondolkodó természetük csak még inkább erősíti vágyukat, hogy elkerüljék a saját korosztályuk gyerekeivel kapcsolatos jelentéktelenségeket.

Ezért annak ellenére, hogy jól fejlett társadalmi készségekkel rendelkeznek, úgy fogod találni, hogy gyermeked inkább a saját társaságát részesíti előnyben, mint az azonos korú gyerekekekét.

Nincs miért aggódni, gyermekednek egyszerűen nincs szüksége külső stimulációra vagy élményre.

7. Problémájuk van a tekintéllyel

Ne aggódj, ha úgy tűnik, hogy gyermekednek problémája van a tekintéllyel. Mivel ők eleve jobb megfigyelők, ravaszak és intelligensek, kevésbé hajlamosak vakon engedelmeskedni a tekintélynek, ahogy a legtöbb gyerek teszi.

Emiatt esetleg bajba kerülhetnek, miközben felnőnek, de nem fognak logikátlan követelményekhez ragaszkodni.

8. Meglepően felelősségteljesek és függetlenek tudnak lenni

Az egyik leginkább meglepő és észrevehető jellemzője az idős lelkű gyerekeknek az, hogy rendkívül felelősségteljesek és megbízhatóak.

Sok szülő, akinek ilyen gyermeke van, hajlamos egy kétirányú kapcsolatot kialakítani a gyerekkel, melyben a gyermek támogatására támaszkodhat.

Ha azonban túl sok felelősséget rónak egy gyerekre, akkor természetesen keresni fogja a szabadságot és a távolságot.

9. Temperamentumuk lehet akár sikerfüggő vagy lázadó

Egy idős lelkű gyermek temperamentuma hatalmas szerepet játszhat annak meghatározásában, hogy sikerfüggő, vagy lázadó.

Ha a gyermek inkább érzelmi indíttatású kreatív tendenciákkal, akkor nagyobb valószínűséggel keményen dolgozik annak érdekében, hogy a kedvedre tegyen.

Azonban ha inkább logikus és meggyőző, akkor valószínűleg fel fog lázadni az iskolarendszer ellen a nyilvánvaló hibái miatt, melyek világossá váltak a számára.

Szóval mit gondolsz? A gyermeked egy idős lélek?

Gyerekként idős lélekkel élni, hozhat néhány rendkívül gazdag és érdekes pillanatot. Ha vannak hasonló tapasztalataid, oszd meg másokkal is, talán tanulhatnak belőle.

Köszönöm a cikk írójának a hasznos információkat és hogy mindezt megoszthatom másokkal! ❤

 

Szeretettel

Életmódváltók

Forrás: http://www.healthynaturalcures.org/9-signs-child-old-soul/