Aug. 11, 2016

Ami számodra lehetetlen, a másiknak miért nem?

...Ha szerinted létezik lehetetlen, gondolj arra, hogy mi emberek lehetetlenség vagyunk egy lehetetlen Univerzumban. "A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a félelemmel teli emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra." Azt az erőt, amely életünk legerősebb irányítója és ez nem más, mint a TEREMTŐ ERŐ! 🙂

A teremtő erő benned van! Semmi sem korlátozott - sem a források, sem más. Csak az emberi elme képes  korlátokat állítani. Sokan kérdezhetitek: Miért van az, hogy vannak akik képesek megteremteni azt amit akarnak, és miért van az, hogy vannak akik nem? Nos, a válaszom egyszerű! Mindenki teljes mértékben képes rá, de  a legtöbb ember számára hozzáférhetetlen. Sajnos a legtöbb ember gyerek kora óta vélt vagy valós félelem fogságában él, és elzárja a maga által épített falak mögé azt az energiát, amivel elő tudná hívni teremtő képességét.

  • „Nem tudom megcsinálni!”
  • „Túl kockázatos!”
  • „Félek!”
  • „Ez lehetetlen!”
  • „Mi lesz, ha eltévedek?”

Nem tudsz eltévedni, mert minden út összefut! Nincs lehetetlen! Kockázat nélkül nincs siker! Megtudod csinálni, csak akarnod kell! Nincs jó, vagy rossz döntés, a döntéseid téged szolgálnak. Akkor mitől félsz?

Ez csupán egy játék, az élet játéka itt a földön, rajtad áll, hogyan játszod végig! Félelemben, vagy szabadon! De készülj fel, hogy a negatív gondolataid által, határt szabsz vágyaidnak és teljesítményednek. Ha viszont ezt megfordítod, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik számodra! Nincs megalázóbb, mint látni, hogy valaki elvégzi azt, amit  lehetetlennek hittél!

Lépd át a korlátaidat és teremtsd meg te is magadnak amit szeretnél, mert képes vagy rá! Ennyire egyszerű!

Ha hiszel magadban és a valóság megteremtése vágyból és szenvedélyből ered, akkor visszatérhetsz önmagadhoz és a teremtő erődhöz.  A valóságot mindig csak mély belső érzések (vágy, szenvedély) pozitív rezgésű szavak tudják megteremteni, nem a gondolatok. A mentális gondolatok kevésbé szenvedélyesek, így alig, vagy egyáltalán nem vonzanak be energiát. „Kérd és megadatik!” Igen ám, de nem mindegy hogyan! Vegyünk egy példát! –Kertes házat szeretnék! -Remek! –De, mikor, miért, hogyan? Hiányzik belőle a képzelőerő, vágy, szenvedély, az átélés gondolata! Mintha nem is gondolnád komolyan, hogy valóság lehet!  Képzeld el, játszd el, érezz határtalan örömöt, önbizalmat, hálát, hogy ott laksz, ápolod a kis virágos kertedet és, hogy éneklő madarak ébresztenek minden reggel. Legyen társad az „akarom” szócska és mindezt spékeld meg az ismétlés elementáris erejével. Kutatók kimutatták, hogy ha ezt le is írod, sokkal hatékonyabb lesz! Ezt korábban egy súlyos rákbetegségben szenvedő magyar hölgy is igazolta. A mára teljesen felépült hölgy saját elmondása szerint 773 db A5-ös méretű iskolafüzetet írt tele a „meggyógyulok” szócskával, aminek köszönhetően ma is életben van.

„Higgy magadban, hogy tudatos lényként bevonzod az energiát tudatosságodba, ami által képes vagy teremteni! Bármely lélekkel rendelkező létezőnek szenvedélyes vágya visszatérni Önmagához! Soha, de soha ne veszítsd el ezt a kapcsolatot!” (Adamus Saint-Germain)

Fedezd fel mire vagy képes és nem lesz számodra lehetetlen és elérhetetlen!

Szabó Marianna