Aug. 12, 2016

5 jel, hogy az őrangyalod próbálja felvenni veled a kapcsolatot

Ha bármikor felfigyeltél arra a furcsa „véletlenre”, hogy ugyanazzal a számmal (pl.6-os) találod szemben magad már sokadik alkalommal, akkor az őrangyalod jelzésére lehetsz figyelmes, aki igyekszik felhívni a figyelmedet a következő nagy dologra, ami az életben rád vár.

Néhány ember ezeknek az ismétlődő eseményeknek a sorozatát puszta véletlennek tudják be, azonban sokkal több minden bújhat meg a háttérben.

Legyen szó bármilyen sablonról, ami valamelyik hobbid űzése során kialakulhatott, vagy épp csak felfigyeltél egy bizonyos folyamat ismétlődésére, egységességre, ami fellelhető mindennapi útjaid során. Ezek a jelek mind ékes bizonyítékai annak a nyilvánvaló ténynek, hogy lelki őrződ kész segítséget nyújtani a belső lelki felébredésed számára.

Szeretnénk bemutatni öt lehetőséget, ami alkalmat kínálhat szárnysegédednek, hogy kommunikáljon veled.

Zenén keresztül

Őrangyalod csodálatos érzékkel érez rá, hogy mikor milyen zenére van szükséged az életed során. Lehet ez akár egy réges-régen hallott szám, amibe újra belebotlasz, vagy egy még soha nem hallott szólam.

Lelki védelmeződ így akar hozzád férkőzni, hogy egy bizonyos fajta érzelmet válthasson ki belőled az adott pillanatban. Az általuk ismert legjobb módszert alkalmazzák, amivel a környezet és az egyén közti információáramlást, a leghatékonyabb módon tudják véghez vinni. Vagyis a zenén keresztül.

Hallgasd figyelmesen a dalszöveget, légy figyelmes az ismétlődésre, és add át magad a felébredés csodálatos élményének, ami csak rád vár, hogy felfedezd.

Álmaidon keresztül

Talán az se kerülje el a figyelmedet, hogy álmaidban is egyfajta ismétlődés lett úrrá, többször álmodsz ugyanarról a dologról. Esetleg egy adott dolgot mindig megtalálhatsz a világodban, vagy akár egy rég elfeledett érzés formájában, ami régóta nem része a mindennapjaidnak, de most mégis felszínre tudott kerülni ebben a közegben.

Ő az, aki álmaidon keresztül próbál hozzád szólni. Vedd észre, ha ugyanaz a kép villan fel, mikor álomra hajtod a fejed, mert ez jelentheti a következő lépést, a túlvilági felébredésedhez vezető út során.

Illatokon keresztül

Őrangyalod pontosan tudja, hogy melyik illat váltja ki belőled a szerelmes érzékelést. Majdnem, mint egy ősrégi nosztalgikus illat, amit már szinte gyerekkorod óta imádsz, ám mégsem adódott rá alkalom, hogy belélegezd ezt az édes levegőt, egészen mostanáig.

Ő akar hozzád szólni olyan illatokon keresztül, amikhez érzelmeket társít az agyunk, mint például a szerelem, szomorúság, aggodalom, vagy bármely érzelem, ami bizonyos hangulatba visz át minket.

Ha megtalálnak ezek a régi illatok, akkor itt az ideje valami újnak.

Hangulatváltozáson keresztül

Ha nem kerülte el a figyelmedet, hogy bizonyos helyeken, a normális valódtól eltérő érzelmek lesznek úrrá rajtad, akkor az bizony Ő lesz, aki ezúttal depresszió, szomorúság, vagy bármilyen rossz érzés formájában szeretne hozzád szólni.

Ez is egy módja annak, hogy tudtodra adja, miképp ne add fel a reményt olyan élethelyzetekben, ahol nem úgy alakulnak az események, ahogyan azt te egyszer eltervezted. Úgy teremt veled kapcsolatot, hogy a hangulatváltozásokon keresztül képes leszel felismerni az életnek egy naposabb oldalát.

Írásokon keresztül

Az őrangyalod számtalan módon próbál elérni téged egy szöveg olvasásának pillanatában, akár most is. Vegyük például azt az esetet, amikor egy irodalmi szöveg elolvasása után nevettél egy jót, vagy éppen sírtál a végkifejlet miatt. Ezek az élmények is hozzájárulnak belső éned megismeréséhez.

Épp, ha csak egy kisebb mondat volt az, ami miatt elmorzsoltál egy könnycseppet, egyúttal magadról is újabb felfedezéseket tehettél. A következő alkalommal, amikor elmész a könyvesboltba, hagyd, hogy a szöveg szólítson meg, hagyd, hogy angyali védelmeződ vezessen végig az iromány lapjain.

Minden felsorolt jel ékes bizonyíték arra, hogy őrangyalod minden számára adódó lehetőséget megragad annak érdekében, hogy felvegye veled a kapcsolatot és a helyes útra toljon a következő nagy lelki felébredésed felé. Fontos, hogy maradj nyitott a külvilág ingerei számára, hiszen így tapasztalhatod meg az elmélyültebb kapcsolatot szárnysegédeddel, aki már kezdetektől fogja kezed és földi léted befejezéséig el sem engedni azt.

Szabó Bence írása, fordítása 🙂

Ha szeretnéd megosztani kattints a címre, majd a  Share on Facebook linkre!

Forrás :http://www.higherperspectives.com/spirit-guide-1968705047.html