Oct. 13, 2016

8 dolog amit nem tudtál a halálról - Egy igaz történet alapján

Annie Kagan: 8 dolog, amit a “rosszcsont” bátyám tanított a halálról

Amikor a bátyám, Billy ébresztett három héttel a halála után, hogy elmondja, mi történik vele a túlvilágon, azt hittem, talán elment egy kicsit az eszem. Hogyan lehetne a rossz fiútestvérem, aki tragikus halált halt, akinek függőségi problémái voltak egész életében, aki nem élte, amit a legtöbb ember sikeres életnek nevez, hogyan oszthat meg titkokat az élet egyik legnagyobb rejtélyéről, egy másik dimenzióból? De ahogy telt az idő, a szkepticizmusom átalakult csodálattá a dolgok iránt melyeket Billy tanított nekem a halálról.

A Lista

1. Az első dolog, ami történik, hogy eláraszt a boldogság.

Amint meghalsz, kiszippantanak a testünkből egy gyógyító szobába. Ebben a szobában a fények törlik az összes sérelmet amit elszenvedtél egy egész életen át fizikai, mentális és érzelmi szinten. Tehát kevesebb, mint egy ezredmásodperc alatt, minden fájdalom elmúlik.

2. Még mindig úgy érzed, te magad vagy.

Annak ellenére, hogy nincs tested, még mindig úgy érzed, egy egyén vagy. Igazából, úgy érzed, most inkább önmagad vagy, mint amikor még életben voltál. Annyira mások befolyása alatt vagy a földi életedben, hogy valahogyan nem bírsz önmagad lenni.

3. A fénynek van személyisége.

A túlvilágon a fénysugarak olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint bölcsesség, kedvesség, együttérzés és intelligencia. Ez a fény láthatóvá teszi, ami láthatatlan a földön, minden dolog isteni természetét.

4. Bűn és bűnhődés emberi fogalmak.

Van egy csomó hókusz-pókusz a földön arról, hogy mi vár rád, miután meghalsz. Hibázni a földi élet része. Ha tökéletesnek kellene lennünk, hogy az úgynevezett Mennybe jussunk, senki sem lenne ott.

5. Az élet a Földön nem is büntetés.

Persze, ott van a fájdalom az életben, de nem azért, mert tettél valamit amivel megérdemelted. A fájdalom része az emberi tapasztalatnak, éppen olyan természetes, mint a légzés, vagy látás vagy a vér áramlása az ereinkben.

6. Miután meghaltál nem az ítélet napja következik.

Amikor felülvizsgálod az életed, látod a pályákat melyeken haladtál, és azokat is, amiken nem. Látod, ahol a zsenialitásod döntött, és azt is, hol lehetett volna jobban csinálni, de nem érzel ítélkezést róla. És bár lehet, hogy nincs értelme számodra most, de miután meghalsz érted meg, hogy nagyszerű életed volt, a nehéz részekkel együtt.

7. Itt boldog vagy, hogy önmagadnak látszol.

Nem görcsölsz amiatt, ahogy kinézel. Nincs igényed és nem erőlködsz, hogy másvalakinek tűnjél. Csak sugárzol és ezt könnyedén teszed.

8. A szeretet nem ugyanaz, mint a földi szeretet.

Nem azért szeretnek amit csinálsz, ahogyan kinézel, amilyen híres vagy, vagy amennyi pénzt szerzel. Ez nem olyan, hogy tegnapig még szerettelek, de ma már nem. A szeretet valóban feltétel nélküli. Legellentmondásosabb az egészben az, hogy a túlvilágon van tökéletes együttérzés, és nem számít, hogy hogyan éltél, szeretve vagy.

A szerzőről

Amikor tizenhat éves volt, Annie Kagant felfedezte a Columbia Records producere. 10 év éneklés után különféle New York-i klubokban, Annie visszatért az egyetemre, és magánpraxissal rendelkező csontkovács lett Manhattanben. Miután a sors összehozta egy keleti spirituális tanítóval, elkezdett intenzíven meditációt gyakorolni, amely végül ahhoz vezetett, hogy elhagyja orvosi karrierjét és a hektikus városi életét egy derűsebb, nyugalmasabb életet keresve. Egy kis házba költözött a Long Island-i öböl csücskén, és elkezdett újjra dalokat írni, együttműködve a Grammy-és Emmy-díjas producerrel, Brian Keane-el. Amikor a bátyja, Billy váratlanul meghalt, és beszélni kezdett vele odaátról, az ő jövője meglepő fordulatot vett. Magnóra rögzítette a beszélgetéseit Billyvel, és közzé tette őket debütáló könyvében Billy Fingers utóélete címmel (The Afterlife of Billy Fingers).

Annie Kagan nem egy médium, nem halt meg, és tért vssza az életbe; sőt, amikor elhunyt testvérével ébredt, úgy gondolta, hogy egy kicsit megőrült. Könyve a bizonyíték arra, hogy van élet a halál után, melyben Kagan megosztja rendkívüli történetét bátyja vele folytatott kommunikációjáról, aki hetekkel a halála után kezdett el beszélni hozzá. Az egyik legrészletesebb és legmélyebb halált követő kommunikáció, amit lejegyeztek. Kagan könyve az olvasót a halálközeli élményen túlra vezeti. Billy élénk, valós idejű beszámolója a halál rejtélye körüli utazásáról megváltoztatja azt, ahogy az életről , a halálról és az univerzumban elfoglalt helyünkről gondolkodunk. Dr. Raymond Moody, az "Élet az élet után" szerzőjének könyvhöz írt előszavában magyarázza a világok közötti átjárás jelenségét, mely ősidők óta ismert, és szerinte Annie Kagan elgondolkodtató könyve ennek kiváló példája.

Ui:

Nem csak Annie Kagan könyve bizonyíték arra, hogy van élet a halál után, ezt már több forrás is bizonyítja.

Dr. Eben Alexander "A mennyország létezik" c. könyvében, szkeptikus idegsebészként egy tragédia után írta le túlvilági tapasztalatait és változtatta meg nézeteit.

És ne menjünk messzire, mindezt nekem  is sikerült megtapasztalnom röviddel édesanyám halála után, aki visszajött hozzám és elmondta, hogy mennyire szeret. Ő egy nagyon kemény asszony volt, és halála előtt sajnos ezt sosem mondta el nekem.

Kis idő múlva, egyik kedves ismerősöm édesapja, röviddel halála után szintén visszajött a "túlról" lányához és elmondta neki, hogy nagyon sajnálja, hogy nem lehetett jobb apa! Lánya elmondása szerint, sajnos életében nem volt jó apa!

Sokak számára hihetetlen, misztikumnak tűnhetnek ezek a dolgok, én is így voltam ezzel mindaddig, amíg saját magam meg nem tapasztaltam! Létezik a fátyol mögötti világ, akár hiszünk benne, akár nem!

Szabó Marianna