Oct. 5, 2016

Ki számodra az ideális társ? Horoszkópod elárulja

Szerelem… A legtöbb ember az igaziról álmodik… És talán sosem találja meg. De lehet, hogy csak azért, mert rossz helyen keresgél… Az asztrológia arra is választ ad, hogy kihez, mely csillagjegyhez milyen társ illik?

Kos

Ideális társ: Kos, Oroszlán, Nyilas

Kos a kossal azonnal egy hullámhosszon van: a társalgás könnyen megy, és a világnézetük is közelít. A kosok együtt az érzelmek szinte minden skáláját megélik: szerelem, szenvedély, ugyanakkor harag… Az Oroszlán is hasonlóan szenvedélyes, és eléggé okos ahhoz, hogy (néha az orránál fogva) vezeti a Kost. Mégis harmóniában élhetnek együtt. A Nyilassal leginkább az idealizmusa tartja össze: mindketten a tökéletességre törekszenek és néha “elszállnak”.

Bika

Ideális társ: Rák, Bak, Halak

A Bika földjegy, ezért nagyon ragaszkodó, szenvedélyes, szexuális fantáziával rendelkező ember. A Rák az érzékenységével és gyengédségével teszi boldoggá. A Bak pedig szilárd, megbízható, támaszkodhatsz rá. A Halakkal pedig a valódi szenvedélyt érezheted át.

Ikrek

Ideális társ: Kos, Oroszlán, Nyilas

Az Ikrek számára a Kos hasonszőrű a szabadságszeretetben, és a kapcsolatotok sosem unalmas; az Oroszlánra felnézel magabiztosságával, te pedig a folyamatos változatossággal tudod őt megfogni. A Nyilassal is együtt szárnyaltok.

Rák

Ideális partner: Szűz, Skorpió, Halak

A Szűz egzisztenciális biztonságot nyújt számodra, a Skorpió pedig a szenvedélyt és őszinteséget. A Halakkal pedig szinte mesébe illő romantikus kapcsolatot élhetsz át.


Oroszlán

Ideális társ: Kos, Nyilas, Mérleg

A Kos szókimondó stílusa meglep és a szenvedélyt is felkorbácsolja köztetek. A Nyilas idealizmusa és a Te magabiztosságod nagy tettekre sarkall; A Mérleg kedvessége pedig végleg utat talál a szíved közepébe.

Szűz

Ideális társ: Bak, Skorpió, Szűz

A Bak számodra igazi támasz lehet. A Skorpió végig kitart melletted, de feltétlen szeretetet vár érte. A Szűzzel, ha sikerül összecsiszolódniuk, tökéletes párost alkothatnak.

Mérleg

Ideális társ: Nyilas, Vízöntő, Oroszlán

A Nyilas mindent túl komolyan vesz, te pedig vidámmá teszed az életét. A Vizöntő különcsége lenyűgöz téged. Az Oroszlán pedig nagyon kötődik hozzád, mert nem leláncolni, hanem megszelídíteni akarod.


Skorpió

Ideális társ: Rák, Bak, Halak

A Rák nyugalmat és érzelmi biztonságot ad számodra. A Bakban meg tudsz bízni. A Halak pedig új utakat mutat, szellemi fejlődésben segít.

Nyilas

Ideális társ: Kos, Mérleg, Nyilas

A lendületed, a szenvedélyed azonnal meghódítja a Kost. A Mérleg elájul az optimizmusodtól, és a nagyvonalú törekvésedtől. Egy másik Nyilassal pedig “hegyeket tudnak megmozgatni”.

Bak

Ideális társ: Bak, Skorpió, Halak

Egy másik Bakkal azonnal egységet tudtok alkotni. A Skorpió egy életre magához láncol őszinteségével, a Halak viszont egy számodra ismeretlen világot mutat számodra.

Vízöntő

Ideális társ: Ikrek, Nyilas

A Vízöntő különcségét az Ikrek szeszélyei teljesen kiegészítik. A Nyilassal pedig senki nem érti, miért, de tökéletes párost alkottok.

Halak

Ideális társ: Bika, Skorpió, Bak

A Bika melegszívű, ezzel nyűgöz le téged. A Bak ésszerűsége pozitívan hat rád, mert ez belőled hiányzik. A Skorpió előtt pedig nincs titkod.

A fentiekben az ideális párról beszéltünk. DE! Attól még lehettek boldogok, hogy az asztrológia mást mond! Sőt, lehet, hogy annál boldogabbak vagytok! 🙂

Áldás!

Életmódváltók

Forrás: astronet.hu