May. 19, 2019

Bemutatkozás

Ki vagyok én?

Egy életfestő, két csodálatos gyermek édesanyja, 30 éve egy fantasztikus férj felesége, egy boldog ember, akit nem az Egyetem, hanem az élet iskolája tanított meg a szeretetre, megbocsájtásra, alázatra. Köszönettel tartozom mindenkinek, akik az életemben tükröt tartottak elém, hogy jobb emberré váljak. Legyen az akár jó vagy rossz! Ők mindannyian tanítottak engem.

Az életem nem volt könnyű, rengeteg nehézség, buktatók, pofonok kísérték, mint oly sok embernek manapság, de mindig fölálltam és előre tekintettem.

Ez vezetett ahhoz, hogy most átadhassam mind azt a csodát, amit az élet elém tárt.

Hogy miért?

Mert egy napon megérintett valaki, amikor azt éreztem, mint oly sokan mások, hogyha nem változtatok az életemen, olyan zsákutcába kerülök, ahonnan nehezen tudok majd visszafordulni. Rengeteget dolgoztam, azt gondoltam, hogy a pénz, siker, karrier a legfontosabbak az ember életében. Egyszerre voltam anya, feleség, tanár, edző, üzletasszony. Hajszoltam a sikert a sportban és az üzleti életben egyaránt. Hova vezetett? A kimerültséghez, boldogtalansághoz. Elfáradtam! Egy hang azt súgta elég volt! Valóban ezt akarod? És akkor történt valami, valami megfoghatatlan, valami csodálatos, ami megváltoztatta az életemet.

 Csak annyit mondtam magamnak, "Jobb emberré akarok válni."

Ekkor egy olyan Isteni erő, fény jelent meg és hatotta át a testem, hogy tovább nem volt kérdés számomra Isten létezése. Ez az erő, mindenkiben ott van, benne van, csak a hitetlenségünkkel elzárjuk magánktól azt a fátyol mögötti világot, ami az életünk mozgató rugója, maga az ISTEN.

Írásaimmal, megosztásaimmal, üzeneteimmel azért szeretnék segíteni, hogy minél több ember megtalálja a fényhez vezető utat és megértse azt, hogy minden, amit teszünk, azt a szabad akarat által tesszük és ez az, ami befolyásolja életünket. Üzeneteimmel erre próbálom felhívni a figyelmet.

Nem kell túl bonyolítani életünket!

Isten azt üzeni nekünk, az élet végtelenül egyszerű, olyan, mint Ő maga. Ne bonyolítsuk túl, mert minden ott van előttünk, mellettünk, felettünk, alattunk, csak nem vesszük észre.

Isten mindent elénk tár, csak nyitott szemmel kell járnunk. Azt mondja, a földi életünkben egyetlen törvény létezik, az pedig a szeretet törvénye.

"Szeresd felebarátodat úgy, mint magadat." Feltétel nélkül. Ez az egyetlen titok!

 Tartsatok velem!

 Szeretettel ölellek!

Szabó Marianna